News Flash:

Reteta de glazura de rom

1 Februarie 2013
3581 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura rom
100 g zahar pudra
1 lingura apa

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul cu apa calda, se adauga romul si se amesteca bine pana pana se ingroasa putin si capata un aspect lucios.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rom zahar pudra apa apa calda aspect lucios
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

14567 viz    0 com
2466 viz    0 com
2816 viz    0 com
2186 viz    0 com
1570 viz    0 com
3764 viz    0 com
1535 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026167 (s)