News Flash:

Reteta de ghiveci taranesc de legume

1 August 2013
2605 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
1 dovlecel
2 ardei
3 morcovi
2 cartofi
2 cepe mari
3-4 rosii
1 legatura patrunjel verde
sare
piper
boia

Mod de preparare:

Se taie ceapa fideluta si se caleste in doua linguri ulei pana devine sticloasa. Se taie cartofii cubulete si morcovii rondele si se adauga peste ceapa. Se completeaza cu apa si se da in doua trei clocote. Se adauga apoi dovleceii taiati cubulete, vinetele rondele si ardeii taiati fasii. Cand sunt aproape gata adaugam rosiile taiate cubulete, asezonam cu sare, piper si boia si mai lasam sa fiarba putin pana scade sosul.
Se presara patrunjel verde tocat marunt si se poate servi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete dovlecel cartofi rosii sare patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015311 (s)