News Flash:

Reteta de ghiveci cu legume

14 August 2013
2397 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g mazare
jumatate de kg fasole pastai
200 g porumb
2 cepe
200 ml suc de rosii
2 morcovi
50 ml ulei
sare
piper
busuioc dupa gust
o leg patrunjel

Mod de preparare:


Fasolea si mazarea le curatam si le fierbem in apa cu sare. Ceapa, morcovii le curatam, le tocam marunt si le punem la calit in tigaie cu ulei, adaugam porumbul, mazarea, fasolea pastai, sucul de rosii, potrivim de sare si piper, adauga busuioc. Lasam sa scada si presaram patrunjel tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare fasole pastai
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015278 (s)