News Flash:

Reteta de gem de smochine

17 Decembrie 2013
1446 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,5 kg smochine coapte
1 cana zeama de lamaie
1 lingurita coaja rasa lamaie
1 cana apa
1 plic gelatina
7 cani zahar

Mod de preparare:


Smochinele se zdrobesc si se pun intr-o cratita cu peretii grosi. Se adauga zeama si coaja de lamaie, apa si gelfix-ul. Se amesteca bine si se fierbe pana se ingroasa. Se adauga zaharul, se amesteca, se mai fierbe un minut si se toarna in borcane sterilizate. Se inchid ermetic si se intorc cu gura in jos.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025683 (s)