News Flash:

Reteta de gem de portocale

10 Decembrie 2013
2895 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 portocale
1 lamaie
coaja de la 4 portocale
coaja de la o lamaie

Mod de preparare:

Se curata coaja de la portocale si de la lamaie si se taie fasii. Impreuna cu fructele taiate cubulete se pun la fiert in apa plata (1 l). Se pune si zaharul si se fierb amestecand incontinuu. Dupa ce s-a legat gemul, se toarna in borcane, se pun capacele si se fierb la bain-marie inca jumatate de ora.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2337 viz    0 com
3881 viz    0 com
1372 viz    0 com
1332 viz    0 com
1263 viz    0 com
1326 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029435 (s)