News Flash:

Reteta de gem de corcoduse

18 Septembrie 2012
1710 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kilogram corcoduse
1 kilogram zahar

Mod de preparare:

Spala si curata bine corcodusele. Indeparteaza coditele si arunca fructele care sunt lovite sau stricate. Pune corcodusele intr-un vas, alternand straturile de fructe si zahar. Ultimul strat trebuie sa fie de zahar. Lasa fructele la macerat cateva ore. Indicat este sa le lasi peste noapte. Pune fructele pe foc si lasa-le sa fiarba. Cand compozitia a scazut la jumatate, toarna fructele printr-o sita. Ai grija sa indepartezi samburii.
Pune apoi compozitia din nou la fiert, timp de 30 - 40 de minute. Cand este gata, ia gemul de pe foc. Pune-l fierbinte in borcane.
Gemul de corcoduse se serveste ca umplutura pentru diverse prajituri si clatite.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

corcoduse zahar vas borcane umplutura prajituri clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3604 viz    1 com
2594 viz    0 com
2011 viz    0 com
2741 viz    0 com
1706 viz    0 com
4628 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019094 (s)