News Flash:

Reteta de gem de corcoduse

18 Septembrie 2012
1806 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kilogram corcoduse
1 kilogram zahar

Mod de preparare:

Spala si curata bine corcodusele. Indeparteaza coditele si arunca fructele care sunt lovite sau stricate. Pune corcodusele intr-un vas, alternand straturile de fructe si zahar. Ultimul strat trebuie sa fie de zahar. Lasa fructele la macerat cateva ore. Indicat este sa le lasi peste noapte. Pune fructele pe foc si lasa-le sa fiarba. Cand compozitia a scazut la jumatate, toarna fructele printr-o sita. Ai grija sa indepartezi samburii.
Pune apoi compozitia din nou la fiert, timp de 30 - 40 de minute. Cand este gata, ia gemul de pe foc. Pune-l fierbinte in borcane.
Gemul de corcoduse se serveste ca umplutura pentru diverse prajituri si clatite.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

corcoduse zahar vas borcane umplutura prajituri clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3673 viz    1 com
2726 viz    0 com
2047 viz    0 com
2784 viz    0 com
1875 viz    0 com
4681 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020478 (s)