News Flash:

Reteta de gazpacho spaniol

3 Aprilie 2013
2090 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ou
1 jumatate de dovlecel
150 g paine
5 rosii bine coapte
1 jumatate de ardei gras rosu
1 jumatate de ceapa rosie
1 lingura de sos tabasco
1 castravete
100 ml otet de vin alb
2 linguri de masline
piper
sare

Mod de preparare:

Mai intai, fierbe oul aproximativ 5 minute. Spala si curata bine legumele, apoi taie-le bucati mari. Pune painea la inmuiat in apa amestecata cu otet. Separat, paseaza toate legumele cu ajutorul unui blender si asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi sosul tabasco si pune compozitia la frigider pentru 1 ora.
Gazpacho spaniol se serveste rece, decorat cu fasii subtiri de dovlecel, ceapa rosie si patrunjel proaspat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gazpacho spaniol retete spaniole retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1761 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019465 (s)