News Flash:

Reteta de gazpacho andaluz

8 Iulie 2013
1723 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 catei usturoi
1/2 lingurita chimion
100 ml otet de vin
100 ml ulei de masline
2 castraveti mici
1 ardei gras rosu
250 g paine alba fara coaja, taiata cubulete
1 kg rosii bine coapte, taiate in jumatati
1/2 lingurita boia ardei iute
sare
piper

Mod de preparare:


Intr-un bol, stoarce usor jumatatile de rosii astfel incat sa iasa sucul si semintele. Strecoara sucul. Toaca pulpa de rosii, pune-o impreuna cu sucul strecurat si adauga ardeiul si castravetele tocate cubulete, usturoiul zdrobit, painea, uleiul si oteltul. Amesteca bine si lasa-le sa stea la temperatura camerei timp de 15-20 minute pentru a imbina aromele.
Pune toate ingredientele amestecate intr-un blender si paseaza-le cu o ceasca de apa (sau supa de pui, daca ai). Strecoara amestecul pasat printr-o strecuratoare deasa.
Pune supa la rece timp de o ora. Serveste-o decorata cu frunze de busuoic sau patrunjel.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1621 viz    0 com
1418 viz    0 com
1043 viz    0 com
1250 viz    0 com
1088 viz    0 com
1204 viz    0 com
1642 viz    0 com
1135 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019008 (s)