News Flash:

Reteta de gazpacho

23 August 2013
1849 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 catei de usturoi
ceapa verde 2-3 fire
castraveti 2 mici
400 g rosii
2 linguri ulei de masline
2 linguri otet de vin rosu
ardei gras
piper
sare

Mod de preparare:

Ardeiul ras se curata de seminte si se taie in fasii. Ceapa verde se curata si se taie in rondele. Castravetii se spala, se curata si se taie in cubulete. Se curata si usturoiul.Intr-un vas inalt se paseaza cu blenderul usturoiul, ceapa si jumatate din cantitatea de ardei, precum si un castravete. Se oparesc rosiile si se curata de coaja. Se pun intr-un vas si se toarna peste otet si ulei.
Se asezoneaza totul cu sare si piper si se paseaza cu blenderul. Supa se serveste, adaugandu-se si cateva cuburi de gheata.
Pe deasupra, se pune un ardei taiat in feliute si un castravete.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa verde rosii ardei gras castravete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013660 (s)