News Flash:

Reteta de galuste de mamaliga cu ciuperci si sunca

5 Martie 2012
2871 Vizualizari | 0 Comentarii
Galuste de mamaliga cu ciuperci si sunca
Ingrediente:

1 ceapa mica
300 gr ciuperci
200 gr sunca sau kaizer
100 ml smantana
pesmet
mamaliga desigur, facuta un pic mai moale

 Mod de preparare:
 
Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga ciupercile si cand scade apa lasata de ele se adauga sunca. Se amesteca 1 lingurita de faina cu smantana si se adauga la amestec, apoi sare si piper. Sse lasa sa se raceasca amestecul si separat se face o mamaliga putin mai moale. Se lasa sa se raceasca cat sa poti lucra cu mana. Se fac galuste care se umplu cu amestecul de ciuperci (puteti sa inmuiati mana in apa, se lucreaza destul de usor), se dau prin pesmet si se prajesc in baie de ulei. Se scot pe un servet de hartie si se servesc repede-repede cu smantana sau/si branza.
Galuste de mamaliga cu ciuperci si sunca pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa ciuperci sunca kaizer smantana pesmet mamaliga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1779 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019550 (s)