News Flash:

Reteta de fursecuri de Paste

11 Aprilie 2013
1388 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru figurine:

250 g faina
1 praf de sare
coaja rasa de la o lamaie
80 g zahar pudra
1 pliculet zahar vanilat
120 g unt
1 galbenus
2 linguri apa

Pentru ornat:

100 g zahar pudra
3-4 lingurite suc de lamaie sau apa
nuca de cocos
50 g ciocolata cu lapte

Mod de preparare:

Framanta un aluat din faina, sare, coaja de lamaie, zahar, zahar vanilat, unt, galbenus si apa, apoi pune-l la rece 30 de minute. Intinde apoi aluatul si decupeaza figurinele cu ajutorul unor forme de iepurasi sau oite. Apoi pune-le la cuptor intr-o tava tapetata cu faina pentru 12 minute, la 180 de grade. Pregateste glazura din zaharul pudra, sucul de lamaie, apoi unge fiecare fursec cu aceasta glazura.
Fursecurile cu unt se servesc ornate si cu glazura din ciocolata topita si cu nuca de cocos.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

figurine faina zahar pudra zahar vanilat ciocolata topita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1432 viz    0 com
5398 viz    1 com
6837 viz    0 com
1639 viz    0 com
1118 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023043 (s)