News Flash:

Reteta de fursecuri cu nuca

16 August 2012
3308 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
150 g unt
100 g zahar
1 ou
esenta de rom
miez de nuca


Mod de preparare:

Se freaca untul pana se face spuma, adaugam apoi zaharul si mixam pana se topeste zaharul. Adaugam oul si esenta de rom, incorporam apoi adaugam faina. Punem cu spritul gramajoare de aluat in tava tapetata cu hartie de copt si punem in mijlocul fiecareia cate un miez de nuca
Dam la cuptor pentru 10-15 minute pana se rumenesc putin pe fund.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt zahar cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4015 viz    0 com
3255 viz    0 com
10366 viz    0 com
7601 viz    0 com
3006 viz    0 com
1837 viz    0 com
3330 viz    0 com
3768 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034699 (s)