News Flash:

Reteta de fursecuri cu ciocolata

3 Septembrie 2013
2690 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170 gr margarina rama
120 gr zahar pudra
1 ou
50 gr ciocolata rasa
1 lg lapte
250 gr faina
2 lg cacao
un praf de sare

Mod de preparare:

Margarina se amesteca cu faina, adaugam oul, ciocolata si laptele si mixam pana se incorporeaza. Cernem faina cu cacao si o incorporam pana obtinem un aluat cu o consistenta potrivita.
Se toarna pe hartie cu presa de fursecuri si se coc la foc potrivit nu mai mult de 15 minute. Se pudreaza cu zahar pudra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margarina rama ciocolata rasa lapte cacao zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2964 viz    0 com
2033 viz    0 com
1974 viz    0 com
2039 viz    0 com
2435 viz    0 com
3378 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024402 (s)