News Flash:

Reteta de frittata rapida cu branza

25 Ianuarie 2013
2907 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

40 grame mazare
2 cepe verzi tocate
1 dovlecel
100 grame branza feta
2 felii de sunca
4 oua
 
Mod de preparare:
 
Incinge cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol, amesteca ceapa cu mazarea si rade pe deasupra dovlecelul. Adauga si sunca taiata in cubulete si faramiteaza si branza feta. Amesteca totul bine si asezoneaza cu sare si piper. In alt bol, bate bine ouale si asezoneaza cu sare si piper. Toarna ouale batute peste celelalte ingrediente si amesteca bine. Unge cu ulei o tigaie si toarna ouale. Da tigaia la cuptor si lasa timp de 30 de minute. Frittata rapida cu branza se serveste cu salata de rucola si paine taraneasca prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare dovlecel branza feta sunca oua bol tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018494 (s)