News Flash:

Reteta de frittata cu cu branza Cheddar

24 Iulie 2014
4730 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 oua
1 cana branza Cheddar, rasa
5 felii bacon
1 cana lapte
1/4 cana ceapa verde tocata marunt
2 linguri unt, topit
1/4 lingurita piper negru macinat
1/2 lingurita sare

Mod de preparare:

Preincalzeste coptorul la 180 C. Unge cu unt o tava de aproximativ 17x27 cm. Intr-o tigaie nonaderenta, incapatoare, adauga feliile de bacon si gateste-le le foc mediu pana cand devin aurii si crocante. Scoate-le pe o farfurie si taie-le in bucati mici.

Intr-un bol mare adauga ouale intregi, laptele, untul topit, sarea si piperul. Amesteca totul pana obtii o compozitie omogena. Adauga compozitia in tava si presara deasupra ceapa, branza cheddar si baconul.

Coace fritata aproximativ 25-30 minute. Poti verifica daca este gata, inserand o scobitoare in mijlocul acesteia. Daca scobitoare este curata inseamna ca frittata este coapta.
Frittata se poate servi atat rece, cat si calda, alaturi de o salata de vara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete frittata frittata retete garnituri retete vara retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016525 (s)