News Flash:

Reteta de frittata cu ciuperci

14 August 2014
3841 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

300 g ciuperci
6 oua
2 linguri cu ulei
1 ceapa verde
2 linguri cu smantana
1/2 lingurita cu ardei iute Cayenne (uscat)
piper
sare

Mod de preparare:

Ceapa se spala si se taie marunt, iar ciupercile felii, respectiv coditele rondele. Intr-o tigaie anti-aderenta se pune o lingura cu ulei de masline si se adauga ceapa, pentru a se cali la foc mic. Apoi se adauga ciupercile, se presara sare, piper si ardeiul Cayenne. Ouale se bat, apoi se adauga smantana si se toarna amestecul de oua peste ciuperci. Se introduce in cuptorul incins la 180°C, pentru 10 minute, pana cand se rumeneste frumos, iar frittata este coagulata uniform. La fel ca toate celelalte variante, se poate servi rece sau calda, dupa preferinta.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete frittata frittata ciuperci retete usoare retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016446 (s)