News Flash:

Reteta de frittata cu ceapa verde

18 Martie 2014
2000 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cartofi feliati subtire
2 linguri ulei de masline
piper
sare
2 lingurite cimbru
8 cepe verzi feliate subtire
120ml smantana de gatit
10 oua
150g feta faramitata

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190 grade Celsius. Bate ouale cu smantana si adauga ceapa verde si cimbrul. Incinge uleiul intr-o tigaie cu coada metalica, pe care sa o poti pune si in cuptor. Prajeste cartofii cu sare si piper pana cand se rumenesc si toarna peste ei amestecul cu oua, pe care sa il distribui uniform in toata tigaia. Lasa pe foc pana cand incepe sa se intareasca pe margini.
Pune tigaia la cuptor si coace 10 minute. Apoi adauga feta si mai lasaa 10 minute la copt pana cand branza se topeste. Serveste frittata fierbinte cu decor din ceapa verde tocata.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete frittata frittata ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4976 viz    0 com
1301 viz    0 com
1660 viz    0 com
1226 viz    0 com
1721 viz    0 com
1695 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022460 (s)