News Flash:

Reteta de frittata cu bacon si branza

20 Martie 2013
2680 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua
200 g sunca/bacon, feliat subtire
100-150 g branza sarata (poti pune cascaval, branza de capra, mozzarella) taiata cubulete
200g mix legume congelate (morcovi, mazare, conopida, porumb) fierte si scurse
1 ceapa rosie mica, tocata julien
3 linguri ulei de gatit
patrunjel proaspat, tocat
sare
piper

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180C. Incinge uleiul in tigaia in care vei gati frittata si la cuptor. Caleste ceapa si baconul 2-3 minute. Ia tigaia de pe foc. Scurge uleiul in exces si intinde intr-un strat uniform ceapa si baconul pe baza tigaii. Adauga un strat de legume fierte si apoi cubulete de branza. Bate ouale cu sare si piper si toarna incet peste legumele din tigaie. Pune tigaia pe foc mic timp de 5-6 minute pana cand amestecul de ou incepe sa se intareasca pe margini, dar e inca lichid la suprafata si in mijloc.
Pune tigaia in cuptor timp de 8-10 minute. Cand o scoti vei avea o minunatie de frittata coapta, groasa de doua degete.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua sunca bacon branza sarata cascaval mozzarella morcovi mazare porumb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030839 (s)