News Flash:

Reteta de frittata

19 Februarie 2014
2895 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 oua
50 g ceapa tocata
60 g ardei gras rosu tocat marunt
35 g ciuperci proaspete tocate
1 lingura ulei de masline
170 g carne de crab
25 g branza elvetiana rasa

Mod de preparare:

Bate ouale intr-un bol mai mare. Pune o tigaie mai intinsa pe foc, la incins, toarna uleiul si soteaza ceapa, ardeiul si ciupercile, pana se inmoaie. Da focul maimic si adauga apoi carnea de crab. Amesteca putin, iar dupa un minut, adauga ouale. Acopera si lasa frittata sa se faca aproximativ 5-7 minute, la foc mic. Cu un minut inainte de a stinge focul, presara branza pe deasupra

Daca aveai impresia ca preparatele light, de dieta, sunt fade si complicate sau ca iti mananca foarte mult timp, nu ai incercat inca retetele potrivite! Indiferent ca esti la serviciu sau acasa, ai ocazia sa-ti prepari cateva mancaruri simple, rapide si cu un gust desavarsit, care nu depasesc mai mult de 300 de calorii per portie!

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete frittata sfaturi frittata retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013723 (s)