News Flash:

Reteta de friptura de porc picanta

9 Mai 2013
1614 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de piept de porc
1 legatura de cimbru inflorit
1 ardei iute uscat
50 ml vin
piersici murate
zahar
otet
nucsoara
scortisoara
ienibahar macinat
cuisoare
ghimbir
cimbru
sare
piper

Mod de preparare:

Mai intai mureaza piersicile in otet si sare si lasa-le macar doua zile sa se macereze, apoi decojeste-le si pune-le la fiert in acelasi sirop si lasa-le pana se intaresc putin.
Cresteza carnea de porc si freac-o cu putina sare grunjoasa si piper. Impaneaz-o cu usturoi, ardei iute si ramurele de cimbru, apoi pune carnea la cuptor pentru o ora.
Cand este aproape gata, adauga peste friptura zeama de la piersicile murate.
Friptura de porc picanta cu piersici murate se serveste calda, cu salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cimbru inflorit piersici murate sare grunjoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021887 (s)