News Flash:

Reteta de friganele

15 Octombrie 2013
4994 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 linguri unt
8 felii de paine
putina sare
1 lingura zahar
240ml lapte si smantana (un amestec de cate 120 ml fiecare)
3 oua mari

Mod de preparare:

Prepara crema: amesteca ouale, laptele si smantana (jumate-jumate), sarea si zaharul pana ouale sunt perfect incorporate in lichid.
Inmoaie feliile de paine in crema de mai sus si lasa-le 1 minut. In timpul asta, pune 1 lingura de unt in tigaie, la foc mediu. Prajeste feliile pe ambele parti pana devin maronii.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2543 viz    0 com
1337 viz    0 com
7501 viz    0 com
1124 viz    0 com
1921 viz    0 com
1075 viz    0 com
1490 viz    0 com
2208 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2898 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026720 (s)