News Flash:

Reteta de fondue de ciocolata

24 Decembrie 2013
1953 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 praf de sare
capsuni sau alte fructe, proaspete
1 lingurita extract de vanilie
1 lingura cafea espresso
2 linguri smantana grasa
100g ciocolata amaruie tocata

Mod de preparare:


Incalzeste ciocolata amestecata cu smantana, espresso, vanilie si un praf de sare intr-un vas termorezistent la microunde. Amesteca din 20 in 20 de secunde si in maxim 2 minute ai amestecul delicios gata de servit.

Daca nu ai cuptor cu microunde, poti sa topesti ciocolata tocata pe baine marie si sa o amesteci cu restul ingredientelor. Apoi sa transferi totul intr-un vas de fondue unde sa o mentii calduta.

Taie fructele in bucatele mici, cat sa le poti lua dintr-o singura inghititura si tavaleste-le prin ciocolata fierbinte pentru un desert fantastic.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014266 (s)