News Flash:

Reteta de foietaj cu caise

1 August 2019
244 Vizualizari | 0 Comentarii

O reteta delicioase de foitaj proaspat si crocant cu caise pe care sa o faci ori de cate ori ai pofta de un desert cu fructe. Poti incerca reteta cu tot felul de fructe, precum piersici, prune sau cirese.

Ingrediente:

  • 1 pachet de foitaj
  • 1 cana de apa
  • 40 de caise
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri amidon
  • 100 g unt
  • 1 esenta vanilie

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade si pune la fiert apa cu zaharul cat sa se faca un sirop. Adauga caisele taiate in sferturi si amidonul, apoi esenta de vanilie. Desfa o foaie de foitaj si taie-o in patratele. Pe o tava cu hartie de copt pune patratelele si cate o lingura din amestecul cu caise apoi adu cele patru colturi impreuna si unge cu unt topit. Da la cuptor pentru 30 de minute, lasa sa se raceasca si serveste.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

foietaj caise
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027077 (s)