News Flash:

Reteta de foie gras cu lichior de oua

8 Aprilie 2013
3443 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 felii de foie gras de gasca a cate 90 g fiecare
4 albusuri
1 lingurita de otet balsamic
20 g zahar
50 g ghimbir
200 ml lichior de oua

Mod de preparare:

Taie ghimbirul in fasii subtiri, opareste-l de patru ori, scurge-l bine de apa si pune-l intr-o craticioara impreuna cu zaharul si fierbe-l pana sa formeaza un sirop gros. Intr-un bol separat, mixeaza ouale si lichiorul de oua cu o picatura de otet balsamic. Apoi, pune vasul putin la bain-marie, pentru a-l mentine cald.

Intr-o tigaie de fonta unsa cu putin unt rumeneste putin ficatul pe ambele parti, apoi pune-l la cuptor pentru 5 minute.
Foie gras-ul cu spuma de lichior de oua se serveste cald, cu o picatura de otet balsamic, cu legume si verdeata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1202 viz    0 com
1782 viz    0 com
1745 viz    0 com
3834 viz    0 com
2071 viz    0 com
2323 viz    0 com
2297 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020107 (s)