News Flash:

Reteta de foi cu nuca de cocos

14 Februarie 2013
1649 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

nuca de cocos - 4 cesti
apa de izvor - 2 cesti
curry - 2 linguri
nectar de agave - 1 lingurita
susan negru - 1 lingurita
seminte de psyllium - 2 linguri
peperoncini - 1 lingurita
patrunjel uscat - 1 lingurita

Mod de preparare:

Eu am folosit fulgi din nuca de cocos uscati pe care i-am hidrat timp de 8 ore. Macinam fin semintele de psyllium. Se amesteca nuca de cocos, apa, condimentele si nectarul de agave intr-un blender de mare putere. Cand amestecul devine cremos se adauga semintele de psyllium si continuam amestecarea pana ingredientele se leaga. Se intinde compozitia pe tavitele deshidratorului in start subtire (aprox 5 mm) si se lasa la uscat timp de 6 ore la 40 de grade C. Rezulta foi uscate dar suficient de elastice pentru a fi rulate.
Am facut 3 variante.
1. curry
2. susan negru
3. peperoncini si patrunjel verde.
Se pot umple cu legume sau se pot fot folosi in diverse retete. Se pot rupe in bucati mai mici si folosi pe post de biscuiti (crackers).

Foi cu nuca de cocos recomandate de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

curry susan negru peperoncini patrunjel uscat legume biscuiti crackers
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1901 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025823 (s)