News Flash:

Reteta de focaccia cu rozmarin

19 Octombrie 2012
1675 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr faina
1 pliculet drojdie uscata
rozmarin
300 ml apa
1 lingura zahar
50 ml ulei de masline
1 lingurita sare grunjoasa

Mod de preparare:


Amestecam intr-un vas apa calduta, zaharul si uleiul apoi adaugam faina si drojdia. Framantam pana obtinem un aluat moale si nelipicios. Ungem o tava cu ulei de masline aplatizam aluatul si il asezam in tava avand grija sa aiba ulei pe ambele parti ca sa nu formeze crusta. Se lasa sa creasca la loc cald pana isi dubleaza volumul.
Apasam aluatul cu degetele pana atingem fundul tavii aluatul intinzandu-se astfel pe toata suprafata tavii. Amestecam doua linguri ulei de masline cu doua linguri de apa si ungem pe toata suprafata, apoi presaram cu sarea grunjoasa si rozmarinul.
Mai lasam 15 minute sa se odihneasca apoi dam la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare retete aperitive retete desert retete prajituri apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014595 (s)