News Flash:

Reteta de Florii! Cel mai bun peste la cuptor. Sanatos si rapid. DOAR in 15 minute

3 Aprilie 2017
1994 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g file peste alb
30 g unt
1 lamaie
1 legatura patrunjel
sare
piper
paprika

Mod de preparare:

Untul se topeste 1 minut jumatate.
In acest timp pestele, se taie in bucatele potrivite, se aseaza intr-un vas de sticla rezistent, se stropeste cu zeama de lamaie,
Se adauga apoi untul topit, sare, piper, paprica si patrunjel tocat fin.

Citeste si Budinca cu cartofi si peste

Vasul se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor pentru 10-15 minute.
Se serveste cu garnitura de cartofi natur, orez sau legume fierte.

sursa: antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

peste alb patrunjel cartofi natur legume fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 35 queries | Mysql time :0.023972 (s)