News Flash:

Reteta de file vienez

16 Iulie 2013
2471 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 g carne (de porc amestecata cu carne de pui)
100 g ceapa
3 oua
150 g franzela
100 ml ulei
5 oua fierte tari
sare

Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se caleste 2 minute in 2 linguri de ulei. Franzela se inmoaie in apa rece si se stoarce bine. Carnea se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela si ceapa calita. Se adauga ouale crude si un pic de sare. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. O tava lunga si ingusta se unge cu ulei si tocatura se asaza in ea. De-a lungul tocaturii se face cu mana un sant in care se asaza ouale fierte si curatate. Tocatura se uneste deasupra lor, i se da forma de salam, apoi se unge cu ulei. Se incinge bine cuptorul si se pune tava in cuptor. Se tine 20 de minute, apoi se reduce focul si se lasa rulada sa se coaca la foc mic circa o ora, pana se rumeneste. Fileul se serveste cald sau rece.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne ceapa franzela oua fierte sare tava lunga foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2569 viz    0 com
1446 viz    0 com
1300 viz    0 com
1388 viz    0 com
1234 viz    0 com
2075 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018458 (s)