News Flash:

Reteta de file/cotlet de rechin cu portocale - FOTO

15 Februarie 2012
3066 Vizualizari | 0 Comentarii
File de rechin cu portocale
Ingrediente:

file/cotlet de rechin
2 portocale
3-4 catei de usturoi
1/2 lamaie
cateva boabe de coriandru
frunze de busuioc verde (optional)
ulei

Mod de preparare:


Cotletul dezghetat se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Fileurile se rumenesc usor, pe ambele parti, si se scot din tigaie cand prind o crusta galbuie. Taieti o portocala felii mai groase si rumeniti-le in aceeasi tigaie in care s-a prajit rechinul. Se scot intr-un vas de yena. Peste ele se presara un praf de sare, foarte putin piper, cateva boabe de coriandru, apoi se aseaza deasupra fileurile de peste. In tava, turnam sucul de la o portocala, catei de usturoi taiati marunt si un strop de zeama de lamaie. Lasam la cuptor timp de zece minute, si la final presaram deasupra un praf de busuioc la plic. Se serveste fierbinte, cu frunze de busuioc verde, cu garnitura de legume.
File/cotlet de rechin cu portocale pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

File_de_rechin_cu_portocale2
portocale usturoi lamaie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019867 (s)