Ingrediente:
500 g
ficatei de pasare (eu am pus de curca)
1 lingurita
boia dulce2 cepe
2 linguri ulei de masline
1/2 lingurita
piper negru macinat1 lingurita condimente pentru carne de pasare (rozmarin+5 frunze de menta+busuioc)
150 ml apa
patrunjelo lingurita mica de
concentrat de rosiisare
Mod de preparare:Spalam ficateii, ii scurgem de apa, asta de vreo trei-patru ori. Curatim ceapa o taiem marunt, iar impreuna cu cele doua linguri de ulei o calim foarte putin, apoi adaugam ficateiii. Intoarcem pe ambele parti, pana se deschid un pic la culoare, apoi adaugam condimentele, daca aveti din cele praf cumparate, le dizolvati in apa calduta. Adaugam si piperul, boiaua, iar in cazul meu sarea si concentratul de rosii si lasam pe foc pana se restrange sosul, bineinteles ca mai intoarcem ficateii din cand in cand.
Asezam pe o farfurie si presaram patrunjel verde.
Reteta de ficatei recomandata de
Daniela.
Comentarii (0)