News Flash:

Reteta de ficatei taranesti

3 Iulie 2014
2526 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g ficatei de pasare (eu am pus de curca)
1 lingurita boia dulce
2 cepe
2 linguri ulei de masline
1/2 lingurita piper negru macinat
1 lingurita condimente pentru carne de pasare (rozmarin+5 frunze de menta+busuioc)
150 ml apa
patrunjel
o lingurita mica de concentrat de rosii
sare

Mod de preparare:

Spalam ficateii, ii scurgem de apa, asta de vreo trei-patru ori. Curatim ceapa o taiem marunt, iar impreuna cu cele doua linguri de ulei o calim foarte putin, apoi adaugam ficateiii. Intoarcem pe ambele parti, pana se deschid un pic la culoare, apoi adaugam condimentele, daca aveti din cele praf cumparate, le dizolvati in apa calduta. Adaugam si piperul, boiaua, iar in cazul meu sarea si concentratul de rosii si lasam pe foc pana se restrange sosul, bineinteles ca mai intoarcem ficateii din cand in cand.
Asezam pe o farfurie si presaram patrunjel verde.

Reteta de ficatei
recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ficatei pasare retete ficatei retete carne retete taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019918 (s)