News Flash:

Reteta de fasole batuta

6 Aprilie 2012
3445 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole batuta
Ingrediente:

o jumatate de kg de fasole boabe
3 cepe
sare
100 ml apa minerala

Mod de preparare:

Fasolea se opareaste si se pune la fiert, preferabil in 3 randuri de ape, pentru a evita balonarea, iar la ultima apa cu o ceapa taiata in patru, apoi se paseaza se adauga apa si sare dupa gust. Se calesc 2 cepe in ulei si se pun deasupra.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole boabe cepe sare apa minerala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3278 viz    0 com
2516 viz    0 com
1732 viz    1 com
1810 viz    0 com
5244 viz    0 com
6075 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022650 (s)