News Flash:

Reteta de fasole batuta

6 Aprilie 2012
3512 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole batuta
Ingrediente:

o jumatate de kg de fasole boabe
3 cepe
sare
100 ml apa minerala

Mod de preparare:

Fasolea se opareaste si se pune la fiert, preferabil in 3 randuri de ape, pentru a evita balonarea, iar la ultima apa cu o ceapa taiata in patru, apoi se paseaza se adauga apa si sare dupa gust. Se calesc 2 cepe in ulei si se pun deasupra.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole boabe cepe sare apa minerala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3460 viz    0 com
2591 viz    0 com
1764 viz    1 com
1867 viz    0 com
5311 viz    0 com
6146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021525 (s)