News Flash:

Reteta de fajitas de pui

8 August 2014
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 gr piept de pui dezosat si depielitat, taiat in felii subtiri
1 lingura sos Worcestershire
1 lingura sos de soia
1 catel de usturoi, pisat
1 lingura otet de cidru
1 lingurita pudra de chili
1 strop sos de ardei iute
1 ceapa tocata julien
1 lingura ulei de masline
zeama de la jumatate de lamaie
1 ardei verde tocat in felii subtiri
piper
sare

Mod de preparare:

Intr-un bol incapator adauga sosul Worcestershire, otetul, sosul de soia, pudra de chili, usturoiul si sosul de ardei iute. Amesteca bine apoi adauga puiul si lasa-l la minim 30 de minute la marinat. Adauga uleiul intr-o tigaie incapatoare sau intr-un wok si cand s-a incins adauga pului. Gateste-l timp de aproximativ 5 minute. Adauga apoi ceapa si ardeiul gras si gateste totul timp de 3 minute. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Indeparteaza tava de pe aragaz si adauga zeama de lamaie.

Serveste fajitas de pui alaturi de o salata proaspata si un pahar de vin alb. Cand ai musafiri, pentru un aspect mai placut, poti servi fajitas in felii de tortilla.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fajitas retete internationale fajitas pui retete rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011431 (s)