News Flash:

Reteta de fajitas de piept de pui

12 Septembrie 2013
1505 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ardei gras rosu
1 ceapa rosie medie
1 piept mare de pui, dezosat si fara piele
1 lingurita paprika afumata
1 praf de chimion macinat
2 limes
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Pentru servire: 4 -6 tortillas, iaurt, cheddar ras si o salsa de rosii (preparata dintr-un ardei iute tocat marunt, rosii proaspete tocate cubulete, coriandru proaspat, piper, lime si ulei de masline).

Curata ardeiul si ceapa si feliaza-le. Taie pieptul de pui in fasii lungi, aproape de aceeasi grosime cu cea a ardeiului. Pune totul intr-un bol, adauga paprika si chimionul, sare si piper, sucul de la 1 lime si 1 lingura de ulei de masline. Amesteca bine si lasa deoparte timp de 5 minute sa se marineze.

Intre timp poti pregati salsa sau un sos guacamole si pune tigaia la incins pe foc mare.

Pune bucatile de piept de pui, ardeiul si ceapa feliate in tigaia incinsa si gateste-le timp de 6-8 minute pana cand puiul se rumeneste si carnea e patrunsa. Ai grija sa intorci frecvent legumele si carnea ca sa nu se arda.

Cand sunt gata stoarce jumatate de lime peste preparatul fierbinte. Serveste puiul pe tortillas incalzite, cu cheddar ras deasupra si o portie de salsa sau iaurt langa ele.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosie paprika afumata chimion macinat piper tortillas cheddar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1901 viz    0 com
4820 viz    0 com
2526 viz    0 com
3442 viz    1 com
1905 viz    0 com
2221 viz    0 com
2841 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014486 (s)