News Flash:

Reteta de facut paine

26 Martie 2012
5331 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu malai
Ingrediente:

170 g malai
150 g faina
3 lingurite praf de copt
1 lingurita sare
250 ml lapte
60 g zahar
60 ml ulei vegetal
1 ou
miere pentru servire

Mod de preparare:

Prima data incingem la 220 de grade cuptorul. Dupa aceea ungem cu putin ulei de masline o tava de cozonac si presaram faina. Ne ocupam apoi de aluat. Amestecam praful de copt, faina si sarea intr-un vas, adaugand zahar, ou si lapte. Compozitia rezultata se pune in tava si se da la cuptor pentru o jumatater de ora. Cand scoatem din cuptor, mai lasam painea in tava vreo 5 minute. Se feliaza si se serveste cu miere.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

malai faina sare lapte zahar ulei vegetal miere tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1854 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030864 (s)