News Flash:

Reteta de eskimocha

15 Iunie 2012
1973 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2.5 ceasca de cafea, putin mai tare
5 lingurite de sirop de ciocolata
2/3 ceasca lapte
1.5 lingurita de zahar
1/4 lingurita de chimen

Mod de preparare:


Pune cafeaua intr-un vas, apoi in frigider, pana ingheata. Odata ce a inghetat, adauga laptele (la temperatura camerei), siropul de ciocolata, zaharul si chimenul intr-un shaker si amesteca 2-3 minute. Se serveste in cani mari.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cafea lapte zahar chimen
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2672 viz    0 com
1198 viz    0 com
2308 viz    0 com
4270 viz    0 com
2846 viz    0 com
3252 viz    1 com
3286 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014410 (s)