News Flash:

Reteta de eskimocha

15 Iunie 2012
2007 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2.5 ceasca de cafea, putin mai tare
5 lingurite de sirop de ciocolata
2/3 ceasca lapte
1.5 lingurita de zahar
1/4 lingurita de chimen

Mod de preparare:


Pune cafeaua intr-un vas, apoi in frigider, pana ingheata. Odata ce a inghetat, adauga laptele (la temperatura camerei), siropul de ciocolata, zaharul si chimenul intr-un shaker si amesteca 2-3 minute. Se serveste in cani mari.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cafea lapte zahar chimen
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2728 viz    0 com
1241 viz    0 com
2352 viz    0 com
4304 viz    0 com
2883 viz    0 com
3338 viz    1 com
3343 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019009 (s)