News Flash:

Reteta de enchilladas cu pui

22 Aprilie 2013
1662 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui
trei sferturi de cana de supa de pui, putin sarata
1 sfert de lingura piper negru
4 cesti de spanac maruntit
1 legatura de ceapa verde
220 g samanta
1 sfert de ceasca de iaurt
2 linguri de faina
1 sfert de lingurita de chimen
1 sfert de lingurita de sare
1 jumatate de ceasca de lapte
ardei iute
6 tortillas
1 jumatate de ceasca de branza Chedar
sos de rosii

Mod de preparare:

Amesteca intr-o tigaie carnea de pui cu supa de pui si piperul negru si lasa-le sa fiarba 15 minute. Pune spanacul la aburi 5 minute. Intr-un castron mare amesteca puiul cu spanacul, ceapa verde taiata marunt. Pentru sos, amesteca intr-un bol smantana, iaurtul, faina, chimenul si sarea. Apoi adauga laptele si adeiul iute. Umple lipiile de tortilla cu acest amestec de pui si spanac si ruleaza-le, apoi pune-le cuptor 20 de minute.
Enchilladas cu pui se servesc presarate cu branza Cedar si sos de rosii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper negru spanac maruntit ceapa verde samanta faina chimen tortillas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013080 (s)