News Flash:

Reteta de drob mediteranean

6 Septembrie 2012
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g carne de vita tocata
90 g orez cu bob brun
1 ceapa mica rosie data prin razatoare
2 linguri sos de tomate
1 morcov dat prin razatoare
60 g branza feta pisata
1 ou batut
1 dovlecel taiat felii subtiri
2 linguri busuioc tocat
1 catel de usturoi zdrobit
370 g rosii cherry
ulei de masline

Mod de preparare:

Fierbem orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si-l lasam sa se raceasca. Incingem cuptorul la 200 grade. Ungem o tava de cozonac. Intr-un bol amestecam cu mainile orezul fiert, carnea, ceapa, morcovul, branza feta, pasta de tomate, oul si busuiocul. Punem compozitia in tava si presam usor, niveland suprafata. Asezam dovleceii, rosiile si usturoiul intr-un bol si ii stropim cu putin ulei de masline. Asezam apoi dovleceii si rosiile deasupra drobului si bagam tava la cuptor timp de 60 pana la 80 de minute. Lasam sa se odihneasca in tava timp de 10 minute inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov branza feta ou batut dovlecel busuioc tocat usturoi tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7175 viz    0 com
1373 viz    1 com
2780 viz    0 com
3464 viz    0 com
8173 viz    0 com
4065 viz    0 com
2910 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020181 (s)