News Flash:

Reteta de drob de vita

27 Septembrie 2012
2018 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg carne de vita tocata
200 g cartofi dulci taiati felii subtiri
1 ceapa mica tocata
1 catel de usturoi zdrobit
2 linguri sos de gratar
1 morcov dat prin razatoare
1 ou batut
1 lingura faina
2 linguri rozmarin tocat
1 lingura oregano
1 lingura tarhon
3 linguri sos de tomate
1 lingura busuioc
125 g rosii cherry taiate pe jumatate

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Intr-un bol amestecam carnea, ceapa, usturoiul, morcovul, sosul de gratar, oul, faina, rozmarin si oregano. Punem jumatate din compozitia obtinuta in tava si o presam usor cu o spatula. Asezam jumatate din cantitatea de cartofi peste compozitia din tava si condimentam cu tarhon si busuioc. Asezam apoi cartofii ramasi, peste verdeata, si deasupra punem compozitia de carne. Nivelam suprafata si bagam tava la cuptor timp de 45 de minute. Ungem drobul cu sos de tomate, asezam rosiile deasupra si mai bagam la cuptor inca 15 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi dulci ceapa usturoi morcov faina rozmarin oregano tarhon busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023743 (s)