News Flash:

Reteta de drob de miel in aluat

2 Mai 2013
1789 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru drob:

1 kg maruntaie de miel
300 g carne de porc
4 oua
2 legaturi ceapa verde
2 legaturi usturoi verde
o legatura patrunjel verde
sare
piper
condimente pentru drob
ulei

Pentru aluat:

500 g faina
o lingura sare
2 galbenusuri
o jumatate de cana apa
250 g unt

Mod de preparare:


Cerne faina si pune in mijlocul ei putina sare, galbenusurile, apa si untul taiat bucatele, apoi amesteca bine pana obtii un aluat omogen pe care il dai la rece pentru doua ore.
Intre timp, spala carnea de miel si pune-o la fiert, apoi da-o prin masina de tocat. Taie ceapa, usturoiul si patrunjelul marunt si amesteca-le cu compozitia de carne. Adauga peste ele ouale si condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi amesteca bine pana se omogenizeaza.
Intinde aluatul si pune in mijlocul lui compozitia de carne, apoi ruleaza-l si pune drobul intr-o tava unsa cu putin ulei si bag-o la cuptor pentru aproximativ o ora.
Drobul de miel in aluat se serveste rece, ca aperitiv.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024278 (s)