News Flash:

Reteta de drob de miel cu piept de pui

4 Aprilie 2012
2843 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de miel cu piept de pui
Ingrediente:

1 inima si 1 ficat de miel
1 piept de pui
7 oua
2 legaturi ceapa verde
2 legaturi marar
1 colt de paine
2 linguri smantana
1 gogosar in otet
cateva masline
frunzulite de patrunjel verde
piper
sare


Mod de preparare:

Carnea de miel se pune intr-un vas, iar cea de pui in altul, cu cate un pic de sare, la fiert. Cand sunt gata, se scurg de apa, se lasa la racit, apoi se dau prin masina de tocat, impreuna cu painea. Compozitia rezultata se pune intr-un vas, alaturi de smantana, piper, 5 oua, mararul si ceapa tocate marunt si amestecam bine. Ungem cu putin ulei o tava de cozonac, o tapetam cu faina si punem in ea carnea. Batem restul oualor si turnam peste drob. Decoram cu masline, felii de gogosar si patrunjel si dam la cuptor pentru 40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

inima oua ceapa verde marar paine smantana masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020482 (s)