News Flash:

Reteta de dovlecei cu sos de rosii

7 Martie 2013
3980 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g dovlecei in floare
1 morcov
1/2 kg rosii
150 g smantana
2 linguri tarata
2-3 linguri cremogen
2 legaturi verdeturi
1/2 lingurita de alge
1 felie de sfecla rosie
1 lingurita de plante aromatice si condimentate

Mod de preparare:

Dovleceii bine spalati, stersi, se dau pe razatoare cu tot cu coaja sau se taie felioare cat mai subtiri, se amesteca cu tarata, pulberile si sosul de rosii care se prepara dupa cum urmeaza: rosiile bine coapte (dar nu trecute din copt), se taie marunt, se trec prin ciur, se amesteca cu cremogenul si smantana. Deasupra se presara verdeturile taiate marunt, iar pe marginea platoului se pun intercalate movilite mici de sfecla rosie (care a fost data prin razatoare) si felioare subtiri de, morcovi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov rosii smantana tarata cremogen legaturi verdeturi alge razatoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011828 (s)