News Flash:

Reteta de cuscus

27 Septembrie 2013
2135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 punga cus cus
4 fire ceapa verde
zeama la jumatate lamaie
sare dupa gust
2 buc castravete
2-3 frunzulite mente
2-3 fire de patrunjel

Mod de preparare:

Cus cus-ul se pune la fiert in apa clocotind. Cand este gata il clatim cu apa rece si il punem intr-un castron. Adaugam legumele curate si tocate marunt, zeama de lamaie, frunzulitele de menta si patrunjelul. Potrivim de sare.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020703 (s)