News Flash:

Reteta de cupcakes cu cocos

5 Decembrie 2013
2194 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
2 oua
125 g unt
150 g zahar
200 ml apa fierbinte
1/2 praf de copt
1 praf de sare
3 linguri cacao

Pentru crema:
60 g unt
250 g crema de branza
100 g fulgi nuca de cocos
250 g zahar pudra
vanilie
Topping
ciocolata

Mod de preparare:

Amestecam apa calduta cu cacaoa si punem pe foc sa fiarba un clocot, dupa care lasam sa se raceasca. Faina o amestecam cu praful de copt si sarea. Untul il mixam cu zaharul pana devine cremos, adaugam ouale cate unul mixand bine dupa fiecare, adaugam cacao si faina. Omogenizam bine dupa care punem in forme de briose tapetate, dam la cuptor cca 25 min,

Crema: Mixam untul cu crema de branza dupa care adaugam zaharul, nuca de cocos si vanilie.
Asamblare: Pe fiecare briosa punem cate o lingura de crema si cu un cutit nivelam. Deasupra turnam ciocolata topita.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cupcakes retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2012 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026202 (s)