News Flash:

Reteta de cupcakes cu cafea

27 Mai 2014
906 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru muffins:
50 ml cafea tare
3 oua
1 iaurt mic (200 gr)
1 praf de copt
150 gr zahar brun
230-250 gr faina alba

Pentru crema:
1 lingura cacao
1 pachet de unt
2 galbenusuri
zahar pudra vanilat, dupa gust (eu am preparat zaharul vanilat in casa, prin uscarea pastailor de vanilie despicate direct in borcanul cu zahar)

Mod de preparare:

Se bat ouale cu zahar. Se incorporeaza cafeaua racita. Se adauga iaurtul si se amesteca bine. Se adauga praful de copt, apoi se incorporeaza si faina.  Compozitia obtinuta se toarna in forme pentru briose.  Compozitia se da la cuptor timp de 18-20 minute la o temperatura de 180 de grade.
Se scot muffins-urile si se lasa la racit in tava.
Intre timp se prepara crema: galbenusurile se bat cu zahar pe baie de aburi, pana se ingroasa. Se lasa la racit. Untul moale se bate spuma cu zahar pudra vanilat, dupa care se incorporeaza crema de oua racita, lingura cu lingura. Se amesteca si cacao. Crema se pune intr-un pos si se aseaza pe mufiinsurile reci. Se decoreaza cu boabe de cafea si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Cupcakes cu cafea recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cupcakes cupcakes cafea retete prajituri retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028681 (s)