News Flash:

Reteta de crumble cu mere coapte

19 Noiembrie 2014
1938 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 cani mere, curatate de coaja si taiate felii
1 cana faina + 1 lingura
1 cana fulgi de ovaz
1 cana zahar alb
1 lingurita scortisoara
1/2 cana apa
1 cana zahar brun
1/2 cana unt, topit
1/2 lingurita praf de copt

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Unge o tava cu putin unt si adauga feliile de mere. Intr-un bol amesteca zahrul alb cu 1 lingura faina. Adauga amestecul peste compozitia de mere, apoi toarna apa.

Intr-un alt vas amesteca fulgii de ovaz, faina, zaharul brun, praful de copt si untul topit. Mixeaza totul foarte bine pana obtii un aluat sfaramicios. Adauga-l apoi peste mere, avand grija sa il repartizezi uniform. Baga tava la cuptor si coace timp de 45 minute.
Desertul de mere poate fi servit atat cald, cat si rece. Merge de minune alaturi de o cana cu vin fiert.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crumble mere retete crumble retete mere prajituri desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027902 (s)