News Flash:

Reteta de crostini cu sfecla rosie

18 Aprilie 2013
2332 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 sfecla rosie
4 felii de paine integrala
2 linguri de ulei de masline
3 catei de usturoi
2 linguri de apa
1 lingura de otet de vin
putina branza cremoasa
sare
piper

Mod de preparare:

Taie tulpinile si frunzele sfeclei si pune-o apoi la copt intr-o folie de aluminiu la 350 de grade, pentru aproximativ 45 de minute. Pune apoi la cuptor si feliile de paine si lasa-le sa se rumeneasca timp de 14 minute. Separat taie marunt tulpinile si frunzele sfeclei de zahar si caleste-le intr-o tigaie cu o lingura de ulei, apoi adauga usturoiul taiat marunt, apa si otetul si lasa-le sa fiarba putin pana se evapora apa, aproximativ 4-5 minute. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Pune sfecla de zahar si branza cremoasa intr-un blender si amesteca-le pana obtii un piure, apoi intinde cu o lingurita compozitia pe feliile de paine si adauga la final si sote-ul de verdeata.
Crostini cu sfecla rosie se servesc simpli si reci, ca aperitiv.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030989 (s)