News Flash:

Reteta de crochete din carne fripta

26 Februarie 2013
1768 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 ciuperci
¼ kg carne de vaca
20 g faina
50 g franzela
1 ou
80 g ceapa
ulei
marar
piper
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se caleste, un minut, cu 2 linguri de ulei si ciupercile taiate felii. Carnea se toaca, impreuna cu ceapa si franzela inmuiata, o clipa, in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga piper, sare, oul crud, faina, mararul si patrunjelul tocat si se amesteca. Se ia din compozitie cate o lingurita cu varf si pe o foaie de nailon, presarata bine cu faina sau pesmet, i se da forma de carnacior, cu lungimea de 6-7 cm si cu diametru de 2 cm. Se pregatesc toate crochetele. Se infierbanta tigaia cu ulei, in strat de ½ cm; dupa cateva secunde, se aseaza crochetele, una langa alta si se prajesc pana se rumenesc frumos pe toate partile. Se servesc calde cu diferite garnituri.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci faina franzela ceapa ulei marar piper patrunjel sare apa rece
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018202 (s)