News Flash:

Reteta de crochete cu cartofi si cascaval

17 Aprilie 2013
7607 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g cascaval ras
3 cartofi mari
3 oua
4 linguri cu faina
4 linguri cu pesmet
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Spala bine cartofii si pune-i la fiert in coaja cu putina sare. Dupa ce s-au fiert, curata-i de coaja si zdrobeste-i cu furculita sau mixerul.
Adauga peste ei cascavalul ras, doua linguri de faina, un ou batut, un praf de sare si piper.
Din aceasta compozitie modeleaza crochete si trece-le prin restul de oua batute si prin pesmet. Rumeneste-le in baie de ulei si scoate-le pe o hartie absorbanta.
Crochetele de cartofi se servesc reci cu sos de rosii picant sau dulce.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete crochete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1070 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013918 (s)