News Flash:

Reteta de creme brulee cu fructe de padure

8 Noiembrie 2013
1976 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri de zahar
5 oua
1 litru lapte
fructe de padure

Mod de preparare:

Se bat ouale si se amesteca cu laptele. Apoi se pune zaharul si se amesteca bine. In forme de tarta se pun fructele de padure si peste fructe se toarna compozitia. Se baga la cuptor la 180-200 grade si se lasa aprox 20 min, intr-o tava cu apa, si se verifica. Cand  se incheaga ca o budinca, o puteti scoate si o lasati la racit 30 min. Se pune pe deasupra zahar si se arde cu un pistol cu foc.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028973 (s)