News Flash:

Reteta de crap marinat

26 Iunie 2013
4186 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1-1½ kg crap proaspat
100-150 ml ulei
10-15 boabe piper
1 varf de cutit coriandru
1 foaie de dafin
50 ml zeama de lamaie
50 ml otet
¼ l apa
sare

Mod de preparare:

Dupa ce a fost curatat de solzi si intestine si i s-a indepartat capul, pestele se taie in jumatate, pe lungime, si apoi in bucati de 3-4 cm. Acestea se trec putin prin faina si se prajesc in tot uleiul, la foc mic, cate 3-4 minute pe fiecare parte. Bucatile prajite se aseaza in borcan cu tot uleiul. Apa se fierbe, 2 minute, cu mirodeniile, apoi se ia de pe foc, se adauga zeama de lamaie, otetul si sare, dupa gust si, dupa ce s-a racit, se desarta peste bucatile de peste. Dupa ce s-a tinut 2-3 zile la rece, marinata se serveste ca fel intai. Se poate pastra la frigider 2-3 saptamani.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crap proaspat boabe piper sare foc mic pastra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3285 viz    0 com
1254 viz    0 com
2629 viz    0 com
995 viz    0 com
1308 viz    0 com
3920 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020061 (s)